26.04.2024

Interviu cu Camelia Lata, Manager Hotel IRIS

Cu un angajament ferm către inovație și sustenabilitate, Hotelul Iris din Oradea reprezintă un exemplu de urmat în industria hotelieră. Managerul hotelului, Camelia Lata, ne-a oferit insight-uri valoroase despre operațiunile hotelului și despre recentul proiect de eficiență energetică.

1. Ce filosofie stă la baza serviciilor oferite de Hotelul Iris?
Camelia Lata: Filosofia noastră este centrata pe satisfacția totală a oaspeților, oferind servicii personalizate și facilități de top, toate într-un cadru sustenabil și prietenos cu mediul.

2. Care sunt caracteristicile distinctive ale Hotelului Iris care atrag oaspeții?
Camelia Lata: Pe lângă locația strategică și camerele confortabile, oaspeții sunt atrași de angajamentul nostru către practici ecologice, inclusiv utilizarea energiei geotermale care ne distinge în regiune.

3. Cum a influențat colaborarea cu Innovation Norway proiectul de eficiență energetică al hotelului?
Camelia Lata: Colaborarea cu Innovation Norway a fost esențială, oferind nu doar finanțare, dar și expertiză tehnică care ne-a ajutat să implementăm soluții eficiente de utilizare a resurselor geotermale.

4. Care sunt beneficiile directe ale proiectului finanțat de Fondurile SEE și Norvegiene pentru oaspeții hotelului?
Camelia Lata: Oaspeții beneficiază de un confort termic superior și de un mediu mai sănătos, totul într-un cadru care respectă principiile sustenabilității.

5. Ce feedback ați primit de la oaspeți după implementarea acestui proiect?
Camelia Lata: Feedback-ul a fost extrem de pozitiv, oaspeții apreciind atât îmbunătățirile aduse confortului, cât și inițiativa noastră de a reduce impactul asupra mediului.

6. Cum a contribuit proiectul la reducerea costurilor operaționale ale hotelului?
Camelia Lata: Proiectul a redus semnificativ costurile energetice, permițându-ne să realocăm resurse către îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite.

7. Cum vedeți evoluția sustenabilității în industria hotelieră în următorii ani?
Camelia Lata: Sustenabilitatea va deveni un standard, nu o excepție. Hotelurile care adoptă tehnologii verzi și practici sustenabile vor avea un avantaj competitiv clar.

8. Există planuri pentru noi proiecte de sustenabilitate la Hotelul Iris?
Camelia Lata: Da, analizăm continuu noi tehnologii și metode care să ne ajute să ne îmbunătățim eficiența și să minimizăm și mai mult impactul asupra mediului.

9. Cum contribuie Hotelul Iris la dezvoltarea comunității locale?
Camelia Lata: Suntem implicați în diverse proiecte comunitare și susținem inițiative locale, contribuind la dezvoltarea economică și socială a regiunii.

10. Ce mesaj ați vrea să transmiteți altor hoteluri în privința adoptării tehnologiilor verzi?
Camelia Lata: Adoptarea tehnologiilor verzi nu este doar o responsabilitate, ci și o oportunitate de a îmbunătăți experiența oaspeților și de a reduce costurile pe termen lung. Merită să investim în viitorul nostru comun.

Interviul cu Doamna Camelia Lata oferă o imagine clară asupra modului în care Hotelul Iris nu doar răspunde nevoilor actuale ale oaspeților, ci și cum își asumă un rol activ în promovarea unui viitor sustenabil în industria ospitalității. Prin angajamentul său față de inovație și responsabilitate ecologică, Hotelul Iris continuă să fie un model de urmat.

De asemenea, Hotel IRIS vă invită să descoperiți ospitalitatea remarcabilă și să experimentați un standard superior de cazare și sustenabilitate. Pentru rezervări și mai multe informații, puteți vizita website-ul: www.irishotel.ro sau puteți contacta personalul hotelier la numărul de telefon: 0259 401 200.

 

Finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismul financiar SEE 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România”

 

Author: Anunţul Public

Leave a comment