Autorizații, Avize, Acorduri de Mediu

Publicări în conformitate cu cerințele APM

BISA RALUCA- LAVINIA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Proiect tehnic de impadurire – Persoana fizica Bisa Raluca-Lavinia”, propus a fi amplasat in extaravilanul Comunei Victor Vlad Delamarina, CF nr. 404467, CF nr. 405707, CF nr. 405728, CF nr. 407378, Judetul Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediu Agentiei pentru Protectia Mediului Timis, municipiul Timisoara, B-dul Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, jud. Timis si la sediul titularului, Municipiul Lugoj, str. Alexandru Astalas, nr 45, jud. Timis, in zilele de luni -joi intre orele 8.00 – 16.30, vineri intre orele 8.00 – 14.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timis.

ANUNTUL PUBLIC la procedura de autorizare. BANSCOV FOOD SRL cu sediul in judetul Calarasi, sat Orbean, Str Principala, nr 110, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatea: Restaurante, desfasurata in Calarasi, Str. Fabricii, nr. 18. Informatii se pot solicita la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI Calarasi, intre orele 9:00-12:00, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul A.P.M. Calarasi in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

ANUNTUL PUBLIC la procedura de autorizare. BANSCOV FOOD SRL cu sediul in judetul Calarasi, sat Orbean, Str Principala, nr 22, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatea: Restaurante, desfasurata in Calarasi, Str. Fabricii, nr. 18. Informatii se pot solicita la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI Calarasi, intre orele 900-1200, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul A.P.M. Calarasi in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Anunt public privind decizia etapei de încadrare Urstech Software Srl
Urstech Software Srl, titular al proiectului sala evenimente, piscina, loc de joaca pentru copii, foisor, amenajare peisagistica, amplasare unitate de locuit prefabricata, imprejmuire si utilitati, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de încadrare de catre Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: NU SE SUPUNE EVALUĂRII DE IMPACT ASUPRA MEDIULUI/EVALUĂRII ADECVATE/EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA CORPURILOR DE APĂ, pentru proiectul sala evenimente, piscina, loc de joaca pentru copii, foisor, amenajare peisagistica, amplasare unitate de locuit prefabricata, imprejmuire si utilitati, propus a fi amplasat în judetul Ilfov, comuna Branesti, sadul Vadul Anei, Str Stoiciului, nr FN. cu nr. Cad. 64076. 1. Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protecţia Mediului Ilfov din Bucureşti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, în zilele de luni – vineri, intre orele 9:00 – 12:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmif.anpm.ro/. Publicul interesat poate înainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectiamediului.

BRAINAXY CLINIC S.R.L. cu sediul in: Municipiul Constanta, Strada POET ANDREI MURESANU, Nr. 8, Judet Constanta solicita de la Agentia de Protectie a Mediului, obtinerea autorizatiei de mediu pentru obiectivul (activitatea): ACTIVITATI DE ASISTENTA SPITALICEASCA, CERCETARE – DEZVOLTARE IN ALTE STIINTE NATURALE SI INGINERIE, conform coduri CAEN rev.1: 8511, 7310 si rev.2: 8610, 7219, amplasat in Municipiul Constanta, Strada POET ANDREI MURESANU, Nr. 8, Judet Constanta. Persoanele fizice sau juridice interesate, pot depune eventuale contestatii sau sugestii, la sediul A.P.M. Constanta, strada Unirii nr.23, telefon 546696.

BRAINAXY CLINIC S.R.L. cu sediul in: Municipiul Constanta, Strada POET ANDREI MURESANU, Nr. 8, Judet Constanta solicita de la Agentia de Protectie a Mediului, obtinerea autorizatiei de mediu pentru obiectivul (activitatea): ACTIVITATI DE ASISTENTA SPITALICEASCA, CERCETARE – DEZVOLTARE IN ALTE STIINTE NATURALE SI INGINERIE, conform coduri CAEN rev.1: 8511, 7310 si rev.2: 8610, 7219, amplasat in Municipiul Constanta, Strada POET ANDREI MURESANU, Nr. 8, Judet Constanta. Persoanele fizice sau juridice interesate, pot depune eventuale contestatii sau sugestii, la sediul A.P.M. Constanta, strada Unirii nr.23, telefon 546696.

DANLUC AUTO SRL, titulara a activitatii “Intretinerea si repararea autovehiculelor” cod CAEN 4520, desfasurata in Bucuresti, sector 1, Sos. Odai, nr. 511- 513, informeaza publicul ca s-a depus solicitarea de emitere a autorizatiei de mediu. Informatii privind impactul asupra mediului pot fi obtinute la sediul APM Bucuresti, tel: 0214306677, e-mail: office@apmbuc.anpm.ro, intre orele 9:00- 12:00. Eventuale observatii ale publicului, formulate in scris, se primesc zilnic la sediul APM Bucuresti.

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. OMV PETROM SA, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Lucrari de abandonare aferente sondei-782 Calacea”,propus a fi amplasat in localitatea Calacea, CF. nr.105983-Ortisoara, jud.Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis, Bv Liviu Rebreanu, nr.18-18A, Timisoara, și la adresa titularului OMV PETROM SA, Mun.Timisoara, str.Coriolan Brediceanu, nr.10C, jud.Timis, in zilele de luni-joi, intre orele 8:00-16:30 si vineri, intre orele 8:00-14:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M.Timis.

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu INFINITY DIVISIONS
INFINITY DIVISIONS S.R.L. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Construire hale pe structura metalica sau beton, cu functiunea de productie si depozitare productie, spatii de birouri, imprejmuire, bransamente utilitati si organizare de santier”, propus a fi amplasat în Str. Ciobanului, tarla 65, Parcela 605, Com. Mogosoaia, jud Ilfov.
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Ilfov, din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, şi la sediul social INFINITY DIVISIONS din Bucuresti, Sector 6, Splaiul Independentei, Nr. 202B, în zilele de Luni – Vineri, între orele 9:00 – 12:00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Ilfov.

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu
MATEI ADRIAN DANIEL INTREPRINDERE INDIVIDUALĂ anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “INSTALAREA TÂNĂRULUI FERMIER MATEI ADRIAN DANIEL”, propus a fi amplasat in loc. Cobleș, comuna Arieșeni, nr. 183, jud. Alba. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Alba loc. Alba-Iulia, str. Lalelelor, nr. 7B, jud. Alba si la sediul titularului din loc. Cobleș, comuna Arieșeni, nr. 183, jud. Alba, in zilele de luni-joi, intre orele 09:00–14:30 si vineri intre orele 9:00-13:00.  Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Alba.

Aceasta informare este efectuată de către SC PANLACTO VICTOCRIS SRL Sângeorz Băi cu sediul în orașul Sângeorz Băi, str. Malului, nr. 6, jud. Bistrița-Năsăud ce intenționează să solicite de la A.B.A. Crișuri obținerea unui Aviz de gospodărire a apelor pentru ,,Construire două piscine exterioare și o clădire P+E cu destinația de deservire piscină la parter și spații de cazare la etaj precum și realizare foraj apă geotermală” în intravilanul loc. Băile Felix, nr. cad. 51650, comuna Sânmartin, județul Bihor.
Aceasta investiție este o investiție nouă. Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare. Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de gospodăire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată. Persoanele care doresc să transmita observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului la adresa sus mentionata sau pot înainta observații în termen de 5 zile de la data publicării la A.B.A. Crișuri, str. Atelierelor, nr. 6-8, mun. Oradea, jud. Bihor.

A.P.M. PRAHOVA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “CONSTRUIRE CENTRALĂ ELECTRICĂ FOTOVOLTAICĂ ROWAX ENERGY ALFA”, propus a fi amplasat în județul Prahova, comuna Filipeștii de Pădure, sat Dițești, CF 20016, titular ROWAX ENERGY ALFA SRL. Informațiile privind proiectul propus / memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului PRAHOVA din Municipiul Ploiești, str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 306, județul Prahova, în zilele de luni – joi între orele 8:00 – 16:30 și vineri, între orele 8:00 – 14:00 și la sediul ROWAX ENERGY ALFA SRL din Comuna Filipeştii de Pădure, sat Diţeşti, Strada Morii, Nr. 924B, Biroul nr.1, Etaj Parter, Județul Prahova, în zilele de luni – vineri între orele 9:00 – 16:00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului PRAHOVA.

Anunț public privind decizia etapei de încadrare. COSTEA V. RODICA P.F.A., titular al proiectului “INSTALAREA TANARULUI FERMIER COSTEA RODICA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agentia Pentru Protectia Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “INSTALAREA TANARULUI FERMIER COSTEA RODICA”, propus a fi amplasat în sat Ocoale , nr. 306 , comuna Gârda de Sus , jud. Alba. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agentiei Pentru Protectia Mediului Alba, din loc. Alba Iulia, str. Lalelelor nr. 7B, în zilele de luni – joi, între orele 9.00 -14.00, si vineri intre orele 9.00 -13.00, precum și la următoarea adresă de internet: apmab.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

S.C. BETON LUGOJ S.R.L. Nadrag, str. Pades, nr.26, judetul Timis, mail office@betonlugoj.ro, Tel/fax -0256-336784-0256-336785, anunta intentia de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitatea – REALIZARE BAZIN PISCICOL PRIN EXCAVARE AGREGATE MINERALE IN PERIMETRUL JDIOARA-ZAVOIUL ROSU 2, EXTRAVILAN COMUNA CRICIOVA, JUD.TIMIS. Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea autorizatiei de mediu pot contacta solicitantul de autorizatie la adresa mentionata.

SC E-DISTRIBUTIE BANAT SA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul- MODERNIZARE LEA MT SINTEA MARE DIN STATIA 110/ 20KV CHISINEU CRIS, COMUNA SINTEA MARE, JUDETUL ARAD – IN URMA FENOMENELOR METEOROLOGICE PRODUSE IN DATA DE 21.07.2023, propus a fi realizat in domeniul public si privat al comunei Sintea Mare, identificat prin CF 309855 Sintea Mare, CF 309822 Sintea Mare, CF 309814 Sintea Mare, CF 309803 Sintea Mare, jud. Arad. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Arad din Arad, str. Splaiul Mures, FN, jud. Arad si la sediul titularului din: Muncipiul Arad, str. Iuliu Maniu, nr. 65- 71, jud. Arad, inzilele de luni- vineri, intre orele 9.00- 14.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Arad din Arad, str. Splaiul Muresului, FN, jud. Arad.