24.04.2024

Abdul Yassin despre inovație și sustenabilitate: Conducând Vitema Pharmaceuticals spre un viitor mai verde

Într-o lume în continuă schimbare, companiile care prioritizează atât inovația, cât și sustenabilitatea se disting ca lideri în domeniile lor. Vitema Pharmaceuticals, sub conducerea vizionară a CEO-ului Abdul Yassin, își redefinește rolul în industria farmaceutică prin proiecte ambițioase și o abordare orientată către viitor. Am discutat cu Abdul despre parcursul companiei, misiunea sa și recent finalizatul proiect verde, pentru a înțelege mai bine cum Vitema își propune să modeleze sănătatea viitoarelor generații.

Întrebare. Domnule Yassin, puteți împărtăși viziunea care stă la baza conducerii Vitema Pharmaceuticals?

Răspuns. Desigur. La Vitema, ne propunem să îmbunătățim performanța umană prin dezvoltarea și producerea de medicamente, produse de sănătate și suplimente nutriționale la cele mai înalte standarde. Viziunea noastră este să redefinim ce înseamnă sănătatea pentru generațiile viitoare, printr-o abordare care îmbină inovația continuă cu responsabilitatea față de mediu și societate.

Întrebare. Ce face Vitema Pharmaceuticals să se distingă în industria farmaceutică?

Răspuns. Cred că unul dintre aspectele noastre distinctive este capacitatea de a integra complet procesul de producție, de la cercetare și dezvoltare până la controlul calității și ambalare, ceea ce ne permite să oferim produse de înaltă calitate într-un mod cost-eficient. De asemenea, suntem mândri de facilitățile noastre moderne, certificate GMP, situate strategic în Transilvania, care ne facilitează conectivitatea excelentă în Europa.

Întrebare. Recent, ați finalizat un proiect major de sustenabilitate. Ne puteți spune mai multe despre acesta?

Răspuns. Da, este vorba despre proiectul nostru „Sustain a healthy environment by reducing the CO2 impact of our medical solutions”, prin care am instalat panouri fotovoltaice cu o capacitate de 0,58 MW. Această inițiativă ne permite să producem aproximativ 710 MWh anual, reducând semnificativ amprenta noastră de carbon. Acest proiect, finanțat prin Fondurile SEE și Norvegiene, este un pas important în angajamentul nostru de a opera într-un mod care respectă și protejează mediul înconjurător.

Întrebare. Cum vedeți viitorul Vitema Pharmaceuticals în contextul industriei farmaceutice globale?

Răspuns. Viitorul nostru este unul plin de optimism și inovație. Pe măsură ce continuăm să extindem și să diversificăm gama noastră de produse, ne propunem să fim în fruntea schimbărilor tehnologice și să răspundem nevoilor emergente de sănătate. Integrând sustenabilitatea în toate aspectele operațiunilor noastre, ne dorim să inspirăm și alte companii să adopte practici ecologice, modelând astfel industria pentru un viitor mai verde.

Întrebare. Ce mesaj aveți pentru partenerii și clienții Vitema?

Răspuns. Mesajul meu pentru partenerii și clienții noștri este unul de recunoștință și asigurare. Recunoștință pentru încrederea acordată și pentru că fac parte din călătoria noastră. Și asigurarea că vom continua să oferim produse și servicii de înaltă calitate, îmbunătățind continuu nu doar în domeniul sănătății, ci și în cel al responsabilității sociale și ecologice. Împreună, putem face o diferență semnificativă pentru sănătatea oamenilor și a planetei noastre.

În concluzie, angajamentul Vitema Pharmaceuticals față de excelență, inovație și sustenabilitate, sub conducerea inspirată a lui Abdul Yassin, nu doar că modelează viitorul sănătății, dar reprezintă și un far de speranță pentru un mediu mai sănătos și o lume mai bună.

 

Finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismul financiar SEE 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România”

 

Author: Anunţul Public

Leave a comment