25 aprilie 2024

Comunicat de presă privind finalizarea derulării proiectului

“INVESTITII IN ACTIVITATI PRODUCTIVE – TEHNOLOGIZARE CLEVER”

SC CLEVER CONCEPT SRL, cod de identificare fiscală 37679050, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J13/1739/2017, cu sediul în loc.Navodari, str.Culturii, bl.C2B, et.3, ap.16, judet Constanta, anunta finalizarea proiectul nr. RUE 1129, intitulat INVESTITII IN ACTIVITATI PRODUCTIVE – TEHNOLOGIZARE CLEVER co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, în baza Contractului de finanţare nr.1101/POC/411/AS/15.05.2023, cod SMIS 161394 încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Locatia de implementare este in Regiunea Sud – Est, localitatea Ovidiu, Str. Petrolului nr. 6, județul Constanta, prin intermediul unei finanțări nerambursabile acordate prin Programul Operațional Competitivitate 2014 – 2020.

Valorea totală a proiectului: Valoarea totală a Contractului de Finanțare este de 2.327.509,96 lei, din care suma finanţării primite din Programul Operaţional Competitivitate este de 1.204.905,05, echivalentă cu 83,76 % din valoarea totală eligibilă aprobată.

Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat eficientizarea capacitatii de productie prin folosirea unor utilaje extrem de performante, ce aduc o scadere semnificativa a consumului de energie electrica precum si o rentabilitate crescuta a procesului de productie. Aceasta retehnologizare va contribui in mod sigur la dezvoltarea companiei prin diversificarea serviciilor oferite clientilor vechi si noi.

Obiectivul specific al proiectului: In urma acestei retehnologizari, Clever Concept SRL si-a propus sa ofere servicii complete in domeniul in care activeaza compania, astfel incat sa reuseasca sa acoperirea unei game cat mai diversificate de produse finite, in detrimentul concurentei locale si regionale. Un alt rezultat al investitiei dorite, ar fi cresterea ratei rentabilitatii in perioada imediat urmatoare.

Rezultatele finale în urma implementării proiectului: o linie tehnologica foarte completa, ce acopera toate operatiile posibile in domeniu (materie prima – produs finit), fapt ce va duce cu siguranta la o crestere a companiei pe toate planurile (financiar, resurse umane, imagine in piata, numar crescut de clienti, s.a.)

• BANC ASPIRANT BAF 2500 – 2 buc
• CABINA DE VOPSIRE USCARE WORLD SPECIAL 7000, 2×7,5 Kw, 232 kW cu aspiratie prin podea – 1 buc
• CNC 3 AXE CU MASA NESTING HOLZHER DYNESTIC – 1 buc
• MASINA INDUSTRIALA DE APLICARE A CANTULUI HOLZHER SPRINT 1327 POWER – 1 buc
• FIERASTRAU CIRCULAR DE FORMATIZARE MARTIN T 75 – 1 buc
• SISTEM INDUSTRIAL STATIONAR DE EXHAUSTARE WINTER CLEANER 8500 – 1 buc
• MASINA DE CALIBRAT SI SLEFUIT FELDER FW 1102 CLASSIC CU 2 GRUPURI DE PRELUCRARE, PENTRU LATIME PRELUCRARE MAX.1100 MM – 1 buc
• MASINA DE FREZAT FORMAT4 PROFIL 45 Z X-MOTION, MASA MOBILA DE CEPUIT X-ROLL SI AX INCLINABIL 90-45, REGLARE ELECTRINICA X-MOTION DIN PANOU TOUCH – 1 buc

Durata de implementare a proiectului: 15.05.2023 – 24.04.2024.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin
Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Actiunea 4.1.1.

Date de contact:
CLEVER CONCEPT SRL